Kızlar Nelerden Hoşlanır?

Kızlar Nelerden Hoşlanır? 
Kızların hoşlandığı şeyler standarttır. Bunların ne olduklarını mutlaka bilmelisiniz. Peki nedir bunlar? 

Müzik dinlemek, 
Sinema, 
Cafeler, 
Makyaj, 
Dedikodu. 

Tabi ki kızlar bahsettiğimiz bu şeylerden sanat olanlarıyla gerçekte kesinlikle ilgilenmezler. Diğerleriyse onlar için neredeyse hayat biçimidir. Kızların hepsi müzikten hoşlandıklarını söyler ama müzikten kasıtları sizinkiyle aynı şey değildir. Kızlar için büyük önemi olan 3 sanatçı(!) vardır. Bunlar: Tarkan, Doğuş ve Cengiz Kurtoglu'dur. Bunlardan hoşlanmayan kız görmedim. Ama klasik olarak hepsi bunlardan nefret ettiklerini söyleyecektir. Sakın inanmayın. Trip atıyorlar. Demek ki yapmamız gereken şeylerden biride kızların hoşlandıkları müzik türleri hakkında az da olsa bilgi sahibi olmaktır. Bu ne işinize yarayacak? Kızı tavlamanın en kolay yolu kızla ileri derecede muhabbet kurmaktır. Bu muhabbetlerin ilk kurulum aşaması ise müzik geyiği ile olur. Bakın bi örnek vereyim: 2 yıl önce okulda bi kızı kesiyodum, kız metalci gibi gözüküyooo. Yani en azından üzerinde IRON MAIDEN t-shirtiyle okula gelmiş. Merdivenlere oturmuş. Takmış kulağına walkmani, beni kesiyooo. Peki ben ne yapıyorum. Hemen kızın yanına gidiyorum. Tanışıyor değiliz. Olsun, sorun değil, tanışırız. Kızdan walkmanini istiyorum, şahsen ben de Heavy Metal dinlerim. Amacım hemen oracıkta kızla bi metal müzik muhabbeti kurup hızla muhabbeti koymak. Ama o da nesi? Bu kız bana walkmanini verdiğinde ben dumurdan dumura koşuyorum. Çalan kaset: Cengiz Kurtoğlu Klasikleri... Kopmamak için kendimi zor tutuyorum ve hemen anında taktiği değiştirip Cengiz'ci moduna giriyorum. Kız iki günde tav oluyooo, bi süre çıkıp ayrılıyoruz. Bu olaydan çıkartılacak çok önemli dersler var: Kızlar hiçbir zaman gözüktükleri gibi değildir Kız tavlamak istiyosak her zaman uydurmaya hazır olmalılıyız Kızın suyuna gitmezsen asla kızı tavlayamazsın... 

Kızlar çoğunuzun sandığı gibi yakşıklılığa değil karizmaya önem verir. Yani çok karizmatik bir erkeğin kız tavlama şansı çok yakışıklı bir erkekten yüz kat daha fazladır. Peki nasıl karizma yapılır? 
Peki nasıl karizma yapılır? 
Yıllardır yaptığımız araştırmalar bazı davranış kalıplarının kızlar üzerinde diğerlerinden çok daha fazla karizmatik bir etki biraktigini göstermistir. Kız milletinin en sevdigi şey karsisinda ki erkegin her zaman kendisiyle ayni şekilde düsünüyor olmasidir.Kızlar entellektüel erkeklere diğerlerinden daha fazla önem verirler. Yani bu salak kizlari tavlamk için en güzel yol daha öncede belirtiğimiz gibi uydurmrktir. Mesela kızların en zayif noktalarindan biri de psikoloji ve felsefedir.Tavlamak istediginiz kızla muhabbet ederken eninde sonunda bu kız size "nelerden hoslanirsin?" diye bir soru soracaktir.Hiç tereddüt etmeden "Kitap okurum,müzik dinlerim,sinemaya giderim,gezerim" diye cevap verin.Göreceksiniz kız o andan itibaren sizinle daha fazla ilgilenmeye baslayacak. Bu kızlar salak olduklari kadar meraklida olduklarindan hemen "ne tarz kitaplar okuyosun?" diye soracaktir.Hemen artık roman okumadiginizi,uzun süredir psikoloji ve felsefeyle ilgilendiginizi ve sadce bu konuda kitaplar okudugunuzu üstüne basa basa söyleyin. Tabi ki bunlari aslinda hiç okumayacaksiniz.Ama bu salak kızların okuduklari en son kitap genellikle Cin Alidir.Yada en iyi ihtimalle salak ötesi ask romanlari okurlar.peki siz bu durumda ne yapacaksiniz?Tab ki ikinci kuralimizi uygulayacaksiniz.Yani uydurabildiginiz kadar uyduracaksiniz. 

Kızlar basta da söyledigimiz gibi psikoloji ve felsefe lafini duyar duymaz size çok fazla önem vermeye baslarlar. Ama bu ilgiyi yüze katlayacak bir yöntem daha vardir.Bazı terimler kızlar üzerinde tahmin edebileceginizden daha fazla etki birakir. Bunlarida açikliyorum.Söze söyle baslayin:"Diyalektik materyalizmin tarihsel gelisim sürecinde birçok realistik ve skolastik yaklasimla karsilasilmistir ve bu yaklasimlarin avantgart kültür döngüsü içerisinde birçok pozitivistik akim dogmustur." 

Bunlari duyan kızın eve gidince sizi düsünmekten başka hiçbir çaresi yoktur.Aslinda yukaridaki cümle hiçbir anlam içermez ama içinde olabilecegi kadar çok terim vardir.Burdan da sunu anliyoruz ki kızlar terimsel ve anlasilmaz konusan erkekleri karizmatik bulurlar.Uydurabildiginiz kadar uydurun.Kesinlikle anlayamazlar.Bu yöntemonlarca kızın üzerinde denenmis ve hepsinde de olumlu sonuç alinmistir. Ayrica kız bunlari duyunca "evet haklisin,bende çok severim psikolojiyi,hep psikoloji okurum gibi bir tavirla karsililik verir.Tabi ki kız uyduruyodur.Bunu yapan kız artık sizin demektir.çünkü kızlar bunu sadece karsisinda ezilmek istemediklei erkeklere yaparlar. Sakin kıza "hangi yazarlari okursun" gibi bir soru sormayin,kızı kaybedersiniz.Ama yine ikinci kuralimizi uygulayarak kıza hangi yazrlarin hangi kitaplarini okudugunuzdan bahsedin.Mesela ben 30'dan fazla kızı aslinda bir yönetmen olan Arthur Gordon'un 10'dan fazla psikoloji kitabini okuduguma inanadirdim.Diyoruz ya bu kızlar harbiden salak olduklarindan bu saatten sonra söleyeceginiz herseye inanirlar. Hiçbiri de çikip "nasıl olur ya,Arthur Gordon yönetmen bir kere" demedi.Ama diyelimki sizin tavlamaya çaistiginiz kız bunu söyledi,o zaman da 
Ama diyelimki sizin tavlamaya çaistiginiz kız bunu söyledi,o zaman da kural ikiyi aklimizdan çikarmayarak "aaa,hadi yaaa!Kesin isim benzerligidir.Ben sahsen okudum o kadar kitabini inanmiyorsan yarin sana getireyim bütün kitaplarini" gibi bir tavra girin. Bu kız milleti harbiden salak oldugu için buna inanacaktir.Tabiki ertesi gün kıza lkitap filan götürmiyceksin.Kızın "hani bana kitap getiriyodun?"seklinde bir soru sormasi ihtimali çok çok düsüktür ama sorarsa "ya sorma dün gece sabaha kadar bir kitabi bitirdim aklimda o vardi sadece,yarin getiririm" diyin.Bu hem kızın size baglanmasini hemde kızın gözündeki karizmanizin feci şekilde artmasini saglar. 

Kızla zaten yavastan muhabbete basladiniz,artık gerisi siz istemesenizde gelir.Kız size "ne tür müzikler dinlersin?" diye sordugunda sakin kesin bir tarz belirtmeyin,kulaga hosgelen herseyi dinlediginizi ama slow müzikleri tercih ettiginizi belirtin.Kızın gözünde daha da fazla büyüyeceksiniz. 

Kızların en çok ilgilendikleri bir diğer konu ise "güzellik"tir.En çirkin kız bile kendini dünya güzeli sanar.Size düsen görev kızın bu egosunu tatmin etmesini saglamaktir.Sürekli kıza ne kadar güzel olduğunu "ima edin".Ama sakin fazla abartmayin.Yagcilik yaptiginizi düsünüp sizden uzaklasirlar. 


Kızla daima yakin olabilmek için her daim kızın hoslanacagi konular hakkinda sallama kapasitesine sahip olmaniz gerekir.Kızın yaninda konusacak birsey bulamazsaniz kız sikilir ve tavlamak gitgide daha zor hale gelir.Bu durumda basvurulabilecek en iyi kaynak "Bizim bir arkadas var..."diye baslayan atmasyonlardir.Bu konu basligindan istediginiz kadar sallayabilirsiniz.Evet,kız "hadi bee,olamz öyle şey,git belge getir!" demez ama fazla abartirsaniz içten içe sizin iflah olmaz bir palavraci olugunuzu düsünür ve size çok feci şekilde kil olur.Yüzünüze bakip size gülümsemesi bu salak kızın size kil kapmadigini göstermez. Burada dikkat edilecek 
Burada dikkat edilecek tek nokta kızın anlamadigi konularda atip tutmaktir.Ama tutup kıza arkadasinizin arabasinin motor yagini degistirirken sanzimanda olusan bir sorunu gidermeye çalisirken basina gelen komik bir olayi anlatan bir senaryo uydurursaniz kız sizden tiksinir. Ama mesela arkadasinizin basindan geçtigini uydurdugunuz komik bir olaydan bahsedebilirsiniz ama tabi ki bunu bir erkek arkadasiniza anlatir gibi ayilik yaparak anlatirsaniz kızın gözünde tamamen bitersiniz.Kıza bir şeyler anlatirken kesinlikle küfür etmeyin,biliyorum bu sizin için çok zor ama sabredin biraz.Bu konuya ileride tekrar deginecegiz ama sizin yinede aklinizida bulunsun: karsinizdaki ne kadar samimi olursaniz olun neticede bir kız ve bu kızla kesinlikle normal erkek arkadasalarinizla konustugunuz gibi konusamazsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder