Kucuk tiyolarla başlayalım...

1.Adim adim kiz tavlama

Bir hanımefendiyi baştan çıkartma yollarının madde madde sıralanmasıdır.
efendim her zamanki gibi maksat hizmet, maksat genç dimağlar heder olmasın, faydalansın.
evet gelelim bu adımlara:
1)Kizi Goze Kestirme    Evet beyler, öncelikle tavlayacağımız dişiyi seçmeliyiz, ne demişler hedefini bilmeyen gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. okuldaki ayşe, mahalledeki fatma, satış sorumlusu hatice derken olmaz bu iş. öncelikli amaç bu dişilerden birini( evet sadece birini) seçmek ve gözümüze kestirmek. o artık sizin hedefiniz, onu iyi takip edin.
2) Bilgi Toplamaarkadaşlar ikinci adımımız araştırmaya yönelik, bilgi toplama. kıza belli etmeden evet bu kısmın altını çizmek hatta üstünü renklendirmek istiyorum kiza belli etmeden onun hakkında öğrenebileceğiniz her şeyi öğrenin. aynı okulda olduğunuzu varsayalım, sessiz ve derinden takip edin mesela. kantinde ne yediğine dikkat edin, eğer cins bir tercihi varsa bu ilerde sizin ortak özelliğiniz olabilir(ne tesadüf geyiği). hangi dersleri anlıyor, hangilerinden kalmış, sigara içer mi, nasıl bir giyim zevki var, yolda yürürken hangi sarkıyı mırıldanıyor vesaire.. bunlar sizin için önemli şeyler, gelecekte kullanacaksınız.
3) Tanismabu kısmı aslında cok önemli gibi gözükse de o kadar önemli değildir. yani mesela tanıştığınız an merdivenlerden yuvarlandığınız ana tekabül ediyor diyelim, ilerleyen zamanlarda bunu örtbas edebilirsiniz, önemli olan uzun vadede karizmatik olabilmektir.
bir bahane bulun, inandırıcı olmak zorunda değil. ayse ya baksana diyip fatma cıktığını öğrenip, adını elde etmenın verdiği haklı gururla yolunuza devam edebilirsiniz. amma ve lakin, biz ikinci adımda o kadar araştırmayı neden yaptık? işte bu adımda kullanmak için. bu kısımları ilerleyen günlerde diyaloglarla açıklayacağız.
4) Kizin Gozunde Bir Yere Gelmeevet beyler bu adım çok önemlidir, çünkü dişiler sizin dısardan ne olarak görüldüğünüze oldukça önem verirler. eğer bir arabanız, havalı bir yürüyüşünüz veya gecen hafta okulun en popüler kızını yatağa atmışlığınız yok ise bu aşamada ihtiyacınız olan sey bir kaç arkadastır sadece. bu arkadaslar kızın da görebileceği/duyabileceği bir ortamda sizi övecekler, olay bu kadar basit.
en en yakınımızdaki örnek olarak, sözlükte başlığınıza "süper karizmadır, go kartta hepimize kan kusturmuştur, arabasıyla hız yapmayı sevmektedir, her girdiğimiz ortamda sayesinde çok eğleniriz, o bizim canımız ciğerimizidir" tarzında yazılmış entryler artı puandır. okulda ise, arkadaslarınız yanınıza gelecek ve benzer cümleleri kız kişisinin duyacağı bir biçimde tekrarlayacaktır. evet bu kadar basit, artık o da sizinle ilgilenmeye başladı bile.
5)Tesadufler Yaratip Konusma ve Konusmayi Bitiren Taraf Olmakızın dikkatini çektiniz, onun gözünde iyi bir yerlere geldiniz, e adını da biliyorsunuz.. şimdi yakınlaşmaya geldi sıra.. artık okulda, kantinde, işte o dişi her neredeyse karsılastıkca onunla konusabilirsiniz. burada dikkat edilecek en önemli şeyler; dişiye asla fazlaca iltifat edilmemesi ve lafın daima er kişi tarafından tamamlanıp ortamdan uzaklaşmasıyla son bulmasıdır. kızlar buna bayılırlar, ne harika kızların ne sümsük oğlanlara sırf kendilerine kötü davrandkları, onları umursamadıkları için deli gibi bağlandıklarını gördüm zira..
6) İzolasyonartık dişiyle belli bir ölçüde samimisiniz, en başta onun nelerle ilgilendiğinizi öğrendiğiniz için tanıştığınızda ne tesaduf olarak aynı şeyleri sevdiğinizi gördünüz, şimdi sıra izolasyonda. burada kastımız yatak değil elbette. öncelikle basbasa kalabileceğiniz bir kafe, öğlen yemeği yenilebilecek bir yer mesela. zaten siz hep sohbeti kesip giden taraf olduğunuz için muhtemelen kız kişisi "yaa ahmetcan hiç konuşamıyoruz doğru düzgün, en iyisi bu öğlen bi yemek yiyelim" diyerekten teklifte bulunacaktır. er kişinin havalı halinden eksilme olmayacaktır. izolasyon esnasında artık çiftimiz birbirini çok yakından tanımaya başlar ve çift olma yolunda ilerler.

7) Supriz
kim ne derse desin kızlar sürprizlere bayılır. ama sürpriz masraf demek değildir, çünkü amacımız minimum maliyetle dişi kişiyi tavlamak ve uzun vadede ondan yararlanmaktır. (yararlanmak kesinlikle kötü manada kullanılmamıştır, iktisadi terminoloji gözüyle bakılmıştır) nelerden hoşlandığınız biliyoruz demiştik, işte bu araştırma her adımda hayatımızı kurtaracaktır. onun için yaptığınız eğlenceli bir videoyu youtube'A koymak, defterinin içine not yazmak, gece o uyurken mesaj göndermek, hoşuna giden parfümü kullanmak, aniden karsısına cıkmak, çok istediği konsere bilet bulmak vb vb... bu sürprizler maddi durumunuza, yaratıcılığınıza göre değişmekle birlikte etkisi hep iyi yöndedir.
8) Tebriklerbütün bu adımları başarıyla bitirdiyseniz ve kız kişisi hala yanınızdaysa, onu tavladınız demektir. tebrik ediyoruz.
ilerleyen günlerde ilişki esnasında yapmanız gerekenleri de adım adım bildireceğiz, esen kalın efendim.

4 yorum:

  1. Aslında bilinen ama tam anlamıyla derli şekilde yorumlanamayan ifadeler. Usta ELLERİNE SAĞLIK

    YanıtlaSil
  2. aga ellerine düşüncelerine sağlık hepsi için ama bi sorum olucak ben bu kıza abuk subuk yaklaşımlarda bulundum ters teptı bırbırımızı kırmadık bu taktıklerı şimdi uygulayayımmı.

    YanıtlaSil
  3. Herseyden önce onun tamamiyle size guvenmesini sağlamalısınız. Yaşanan olaylardan sonra arkanızı dönüp kacmanızdan korkar kızlar. Burda guveni aşılamak bizim ellimizde. Unutma once beyni degil kalbi feth etmek gerek. Gerisi kendi gelecektir.

    YanıtlaSil